HTML

Áprilisbolondja

Választás 2010, Fidesz, MSZP, LMP, MDF, SZDSZ, Közélet, Politika, Verseny

Lassan fokozódik

2010.01.30. 22:28 Áprilisbolondja

Orbán Viktor amerikai és francia tanácsadóban bízik ismét. Kampánytechnikailag úgy tűnik ismét előre lép a Fidesz. A 2002-es vereséget a mozgósítás hiányának tudták be, ezért Kubatov Gábor azóta megszervezte a narancskabátosokat. A 2006-os, Rogán Antal és Habony Árpád vezette elrontott kampányt sem politikai vereségként fogták fel. Most nagyon készültek. Várhatóan sikerül lemásolni a nyugati mintákat, és Berlusconi, Sarkozy, Obama mintáját követve nem egy nagypajeszos, piacos pulcsis, eccerű ember szerepében jelenik majd meg Orbán Viktor, hanem fiatalos, lendületes stílusban, ennek jegyében már el is indították Facebook profilját.

Az MDF és az SZDSZ összeállt. Gyurcsányék a háttérből szövögetik az MSZP mentőernyőjét, Bokros bajusza mögé bújva próbálják összeszedni a Fidesz ellen hergelhető embereket, akiknek az MSZP túl veres. Gyurcsány szándékát érti a baloldal: Demszky, Bojár Gábor, Havas Henrik is megszólalt az MDF mellett. Közben a Zuschlag-per, a BKV-ügyek és a Kulcsár-per újratárgyalása is ott lebeg a ballib feje fölött. Szövetségbe forrnak...

Az MSZP-MDF-SZDSZ balról, a Jobbik pedig jobbról fog mindent bedobni a Fidesz 2/3 ellen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás mszp fidesz szdsz mdf jobbik lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://aprilisbolondja.blog.hu/api/trackback/id/tr401715897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása