HTML

Áprilisbolondja

Választás 2010, Fidesz, MSZP, LMP, MDF, SZDSZ, Közélet, Politika, Verseny

Szerelmi háromszög

2010.03.01. 23:58 Áprilisbolondja

Az MSZP és a Fidesz is lépett Jobbik ügyben:

Az MSZP kockázatos lépésekre szánta el magát. A Jobbiktól való félelem ürügyén ügyesen magamellé rántaná a Fideszt, a mérsékelt, antifa, liberális szavazók visszaszerzését remélhetik ettől. Ugyanakkor az összefogástól való félelemben, a Fidesztől sokan átvándorolnak a Jobbikhoz is, reménykednek a szoci sakkozók.

A Fidesz is beindította rakétáit a Jobbik ellen, szeretnének gátat szabni az oroszlán előretörésének. Kérdés, hogy miért vártak eddig?

A Jobbik megpróbálja kihasználni a kínálkozó alkalmat és a Fidesz támadás által kiváltott felháborodását, az MSZP lépéseivel is igazolja. A már korábban hangoztatott összeesküvéselméletre teszi most a hangsúlyt: Az elmúlt 20 évért egyszerre teszi felelőssé az MSZP-t és a Fideszt, majd a koncepciót a Hírtvtől tanult módon tényfeltárással fűszerezi.

Eközben nyilvánosságra került a Medián 2400 fős mintán végzett kutatása: Teljes népességben: Fidesz: 44 MSZP: 14 Jobbik: 9, a többiek 1-1.

Lassan célegyenesbe fordulunk. Ha hinni lehet a számoknak, akkor nagyon durva dolgoknak kell történniük ahhoz, hogy ne legyen meg a Fidesz 2/3.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://aprilisbolondja.blog.hu/api/trackback/id/tr941801662

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.02. 09:04:34

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása